De plofkraak veroorzaakte een grote ravage.
De plofkraak veroorzaakte een grote ravage. Politie.nl

Tankstation bij Makro-vestiging in Duivendrecht doelwit van plofkraak

30 maart 2022 om 10:52 Misdaad

DUIVENDRECHT Bij het tankstation bij de Makro-vestiging aan de De Flinesstraat in Duivendrecht is in nacht van dinsdag op woensdag rond 3.30 uur een profkraak gepleegd. Doelwit was een betaalautomaat die door de ontploffing volledig werd verwoest. Onbekend is hoeveel geld de daders hebben buitgemaakt. De Explosieven Opruimingsdienst heeft ter plaatse onderzoek gedaan om eventueel nog aanwezige explosieven veilig te verwijderen.

De recherche is inmiddels bezig met een uitgebreid onderzoek naar de plofkraak. Een getuige zag na de plofkraak een donkere scooter met twee personen wegrijden in de richting van de Van der Madeweg. Agenten zochten in de omgeving naar deze personen, maar zij werden niet meer aangetroffen.

GETUIGEN GEZOCHT De recherche spreekt graag met getuigen, of mensen die meer informatie hebben over deze plofkraak. Ook beelden van de twee personen op de scooter zijn zeer welkom. Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via een tipformulier is het ook mogelijk om beeldmateriaal ter beschikking stellen van het onderzoeksteam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie