Het ongeluk op de Burgemeester Stramanweg.
Het ongeluk op de Burgemeester Stramanweg. VLN Nieuws

Bestuurder busje dodelijk ongeluk Burgemeester Stramanweg treft geen blaam

15 april 2023 om 13:27 Ongeval

OUDERKERK De bestuurder van het busje, die dinsdag in botsing kwam met een motorrijder op de Burgemeester Stramanweg in Ouderkerk, kon het ongeluk onmogelijk voorkomen. Dat laat de politie weten in een verklaring. 

De motorrijder kwam bij het ongeluk om het leven. Al snel na het ongeluk gingen er op sociale media speculaties te ronde over de toedracht van het ongeluk. 

De politie laat weten dat de foto’s die rond gaan op sociale media niet het hele verhaal vertellen. “De gepubliceerde foto’s geven niet de toedracht van de aanrijding weer, hierdoor wordt men op het verkeerde been gezet. Mensen die op basis van deze beelden conclusies trekken en deze publiekelijk delen, willen wij vragen hier alsjeblieft mee te stoppen. Het is namelijk inmiddels duidelijk geworden dat het voor de bestuurder van de bestelbus onmogelijk is geweest een aanrijding met de motorrijder te voorkomen. In dit geval zijn dus enkel slachtoffers te betreuren”, aldus de politie, die nog bezig is met het onderzoek. De politie attendeert personen, die het nodig vinden bedreigingen te uiten aan het adres van de bestelbusbestuurder, op het feit dat dit strafbaar is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie