Waverfeest 11, 12 & 13 augustus
Waverfeest 11, 12 & 13 augustus eigen foto Monique de Bruin

Waverfeest 11, 12 & 13 augustus

donderdag 11 augustus 2022 19:00 t/m zaterdag 13 augustus 23:56

Waverfeest 11, 12 & 13 augustus 2022

Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 augustus vindt de 84e editie van het Waverfeest plaats. Traditioneel komen vele inwoners uit De Waver en Waverveen, maar ook uit Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Vinkeveen en Mijdrecht, naar dit zomerse feest. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de diverse programma-onderdelen. 

Het Waverfeest kent zoals altijd een uitgebreid festiviteitenprogramma voor jong en oud. Op donderdagavond is als vanouds, na de opening door burgemeester Joyce Langenacker, de sportieve prestatieloop Ronde van de Waver en aansluitend in de feesttent muziek ‘Disco jaren 70/80/90’. Vrijdagmiddag wordt op het feestterrein een gratis kinderpannenkoekenfeest en groots kinderfestijn georganiseerd. Vrijdagavond staat het modderspektakel ‘Slob- en Slootrace’ op het programma en treedt later op de avond De Nieuwe Band op in de feesttent. Zaterdag biedt een gevarieerd en gezellig familieprogramma met een rommelmarkt, oldtimers, taartenbakwedstrijd Heel De Waver Bakt, bierkratten stapelen, kuilbanden gooien en tobbetjesteken. Zaterdagavond verzorgt Skihut Party de muziek in de tent. Er rijden zaterdagavond gratis taxibussen vanaf 21:00 tot 02:00 uur vanaf de opstapplaatsen parkeerterrein Boni Mijdrecht en Jan Benningbrug te Ouderkerk aan de Amstel.

U bent van harte welkom op het feestterrein aan Waver 23 te Ouderkerk aan de Amstel.

Zie www.waverfeest.nl en ons online boekje (https://issuu.com/schilperoord/docs/waverfeest_boekje_2022_-_schilperoord) voor meer informatie.

Locatie

  • Buurthuis de Waver
    Waver 10
    1191KE
    Ouderkerk aan de Amstel