Elke dag bijzondere verhalen bij Ouder-Amstel Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Dossiers

Veel snoep gekregen? Hoog tijd om de Sinterkliek te vieren!

Veel snoep gekregen? Hoog tijd om de Sinterkliek te vieren!

10-12-2020, 13:06

OUDER-AMSTEL Je kunt verwachten dat Sinterklaas dit heftige jaar iedereen extra in de watten heeft gelegd. Want een leuk verzetje hebben we met z’n allen wel verdiend

[Culinair] Gun de pastinaak eerherstel

Gun de pastinaak eerherstel

Culinair   - 2-12-2020, 16:00

OUDER-AMSTEL De pastinaak komt steeds vaker op tafel. Tot verrassing van een landbouwer die dit gewas nog niet zo lang teelt

Uitgezoomd? Tijd voor een lekker slank hapje

Uitgezoomd? Tijd voor een lekker slank hapje

25-11-2020, 15:00

OUDER-AMSTEL Al het ge-Zoom, ge-Meet, ge-Team en ander ge-TamTam: het zorgt bij velen voor een hartverzakking op de weegschaal. Daarom deze aflevering een lichtgewicht-ger..

advertentie
Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

19-11-2020, 15:00

OUDER-AMSTEL Waarom zelf wijn maken als boeren dat heel goed kunnen in landen als Frankrijk, Italië en Spanje? En waarom zuurkool zelf fabriceren als je perfecte kant-en-kl..

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

11-11-2020, 17:13

OUDER-AMSTEL Is het geen aardig idee om het eten meer smaak te geven met overgebleven voedsel? Gedroogde groenten, kruiden en fruit geven het dagelijkse eten meer smaak. T..

Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

4-11-2020, 15:00

OUDER-AMSTEL Het is weer volop pompoentijd. Met welke kooktechniek haal je het maximale uit die prachtige pompoenen? En met welke ga je aan de slag: de ronde of de flespompoen?