Geslaagde 8e editie van de Ouder-Amstel Bridge Drive

30 september 2019 om 10:59 Evenementen Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag is voor de 8e keer de OUDER-AMSTEL BRIDGE DRIVE georganiseerd en wederom was het een groot succes, ondanks dat de weergoden niet meespeelden.

 

Het maximale aantal inschrijvingen van 196 paren of 392 bridgers was weer snel bereikt. Het toernooi is ondertussen landelijk bekend en blijft zeer populair. Niet in de laatste plaats is dit door de unieke opzet waarbij een bridgepaar elke speelronde op een andere mooie horeca locatie speelt. Daarbij droegen de strakke organisatie met vele vrijwilligers, de gastvrije Ouderkerkse horeca en het feit dat spelers die slecht ter been zijn tussen de rondes naar de verschillende speellokaties worden gebracht door de Lions weer bij aan de geslaagde dag.

 

De bridgers steunen met deze drive ook dit jaar weer een goed doel. Van de opbrengst van het evenement gaat EUR 3000,- naar Buurtdorp Ouderkerk. Een organisatie waarin vrijwilligers onder het motto ‘ontmoeting en contact dichtbij’ zich inzetten voor allerlei activiteiten in het dorp om de gezellig met elkaar dingen te ondernemen en daarmee de sociale samenhang te versterken.

 

Deze Bridge Drive is een initiatief van bridgeclub Continental aan de Amstel anno 1889 en Lions Club Ouderkerk. 

 

Meer informatie en enkele foto’s van deze dag staan op de website www.ouderkerkwenst.nl. De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, deelnemende horeca en sponsors voor het mogelijk maken van dit evenement en kijkt nu al uit naar de 9e Ouder-Amstel Drive in 2020. Een evenement waar Ouderkerk trots op mag zijn. 

 

 

advertentie
advertentie