Rad van avontuur Drieburg
Rad van avontuur Drieburg Lilian Koenders

Bingo en rad van fortuin bij de Drieburg en Lunaweg

17 mei 2020 om 22:01 Corona Deel je nieuws

De ouderenwerkers van Stichting Coherente hebben donderdag een balkonbingo in Duivendrecht georganiseerd en een Rad van Avontuur bij de Drieburg in Ouderkerk. Het zonnetje scheen en ondanks een fris windje is er enthousiast aan de activiteiten mee gedaan.

De (aanleun) bewoners van de Lunaweg hadden een bingokaartje in de brievenbus gehad en konden meespelen van achter het raam, op het balkon of voor de deur. Ook toevallige passanten mochten een ronde meespelen. Kosten voor deelname bedroegen slechts 1 glimlach! Om 14.45 uur stond de kadotafel voor de bingo al klaar aan de overkant van de weg en om 15.00 uur ging de eerste ronde van start. Dat afvinken van de nummers bleek nog best snel te gaan. Na een extra controle van de afgeroepen nummers bleken er al wat bingo's te zijn! De prijzen werden uitgedeeld en de bingo werd verder gespeeld.Toen de prijzen op waren aan de de voorkant van de Lunaweg, ging de 2e ronde verder bij de aanleunwoningen tegenover het oude Reigersbosch op de parkeerplaats. Ook daar zijn heel wat bingoprijzen uitgedeeld. 

Voor de Drieburg in Ouderkerk stond het Rad van Avontuur klaar. Bewoners hebben een lootje in de brievenbus gekregen en stonden vol verwachting op het balkon. Een tafel vol prachtig ingepakte kado's stond klaar en in het zicht. Een flinke draai aan het rad door een assistente en de eerste prijs kon worden uitgereikt. Er volgde nog vele draaien aan het rad. De winnende loten werden genoteerd en de prijzen zijn na de trekking bij de winnende ouderen bezorgd. De hoofdprijzen van de bingo en het Rad van Avontuur zijn gesponsord door de Lions Club uit Ouderkerk.

Balkonbingo aan de Lunaweg
advertentie
advertentie