OBA Ouderkerk is weer open

3 juni 2020 om 11:19 Maatschappelijk Deel je nieuws

 

OBA Ouderkerk is per woensdag 3 juni weer open voor het terugbrengen en lenen van boeken en andere materialen. Ook op 15 andere OBA-locaties in de stad kunnen leden met een mandje de vestiging in voor een verse lading leesvoer. Op oba.nl/open staan alle beschikbare locaties en openingstijden vermeld.

Veilig naar de OBA
Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen bezoekers nog geen gebruik maken van de computers en leestafels. Voor het inleveren, uitzoeken en lenen van de materialen krijgt iedereen een schoon mandje en kunnen de handen met reinigingsgel worden gedesinfecteerd. Ook hebben alle beschikbare OBA-locaties een speciale looproute en stickers aangebracht die bezoekers wijzen op het 1,5 meter afstand houden. Ingeleverde boeken worden 36 uur in quarantaine gehouden voordat ze teruggezet worden. 

OBA Bezorgservice 67+
Speciaal voor 67 plusleden is er de OBA Bezorgservice, waarbij onze leden op verzoek een  boekenpakket krijgen thuisbezorgd. Thuis genieten van online lees-, kijk- en luisterplezier kan ook: op oba.nl/online staat ons complete aanbod voor alle Amsterdammers.  

advertentie
advertentie