Afbeelding
CDA Ouder-Amstel

Op het einde van een hectisch jaar

13 december 2020 om 20:39 Politiek Deel je nieuws

Op het einde van dit bijzondere jaar treft u de CDA fractie aan voor de ingang van het Gemeentehuis. Inderdaad voor de ingang, want erin mogen we niet. Net als veel inwoners die aanlopen tegen beperkingen door Corina hebben wij ook in de Raad ons werk moeten aanpassen.  Bijna al onze vergaderingen en bijeenkomsten houden wij achter het computerscherm. Daardoor was er ook veel minder één op éen contact met u als inwoner, instelling of onderneming in onze gemeente.

Toch hebben wij deze wel op andere wijze gehad en het was altijd prettig en relevant voor onze standpunten, ook als wij niet dezelfde mening over onderwerpen voor de gemeenteraad hadden. Hartelijk dank daarvoor!

Vanaf deze plek, voor de ingang van ons ‘werk’ , willen wij u hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toewensen. En daarna voor u allen een heel gezond en voorspoedig nieuw jaar 2021.

In het nieuwe jaar hopen wij als CDA vertegenwoordigers van Ouder-Amstel  u graag weer veelvuldig te mogen ontmoeten, zodat we met uw steun kunnen bijdragen aan een gezonde en bloeiende gemeente Ouder-Amstel. Daar gaan wij in 2021 weer met grote inzet voor!


Luuk de Vré en Peter Roos, raadsleden
Rineke Korrel, wethouder

advertentie
advertentie