Het Amsterdamse Bos.
Het Amsterdamse Bos. Joop Touw

Rouwwandeling in het Amsterdamse Bos

16 september 2020 om 10:42 Activiteiten

AMSTELVEEN Wendy Pater en Diny Neplenbroek houden zondag 20 september om 10.00 uur en maandag 21 september om 17.00 uur een rouwwandeling in het Amsterdamse Bos. De wandeling duurt ruim een uur.

De wandeling is bedoeld voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring. “Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking”, zegt Wendy Pater. “Na de wandeling praten we na bij Silversant. Het is mogelijk om met lotgenoten nadien te blijven eten. De kosten voor het diner zijn voor eigen rekening. Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de rouwwandeling ‘mijn verlies’. Tijdens deze wandeling is ruimte en aandacht voor het delen van jouw ervaring.”

Verzamelen voor Café Silversant, Noorddammerlaan 119.  De kosten zijn 12,00 euro (contant) inclusief een koffie of thee. Aanmelden via indeontmoeting@gmail.com of bel 06-4604 8372. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie