Concerten in De Kleine Kerk te Duivendrecht

27 september 2020 om 17:37 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Ondanks allerlei belemmerende maatregelen wil Stichting Kleinoot proberen het komende seizoen toch weer muziek te laten klinken in De Kleine Kerk. We hebben daartoe contact gezocht met het Conservatorium van Amsterdam. Het conservatorium leidt jonge toptalenten op tot musici van de toekomst. De weg naar het podium is lang en intensief. Het conservatorium steunt de studenten daarbij door het meezoeken naar podia waar zij ervaring op kunnen doen. In overleg en samenwerking met het conservatorium zullen in het komende najaar jonge musici een concert geven in De Kleine Kerk. Het zijn allemaal studenten die in de laatste fase van hun masterstudie zitten en vooral podiumervaring op moeten doen. Dat onderdeel is door Corona extra moeilijk nu veel theaters, concertzalen en kerken gesloten zijn. Wij zijn daarom erg blij dat De Kleine Kerk als mini-podium mag fungeren voor deze jonge mensen. Juist door de kleinschaligheid is een concert met 25 bezoekers maximaal een goede gelegenheid om ervaring op te doen. We staan garant voor de kwaliteit en deskundigheid van de musici. Omdat ook de musici rekening moeten houden met de 1,5 meter richtlijn, zal steeds een solo musicus of een duo optreden.

Het eerste concert vindt plaats op zondagmiddag 11 oktober 15.00 uur:Sergio Sánchez, klarinet en Maurits Koelmans, piano. De entree bedraagt € 10.

Zondagmiddag 15 november : Gita Vata Léon, fluit en Alejandro Cabrera Cano, viool

Zondagmiddag 13 december. Jasper Iturrospe, gitaar.

VOORAF RESERVEREN EN BETALEN VERPLICHT
Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de website: www.stichtingkleinoot.nl, bij reserveren. U kunt de kaarten betalen op bankrekening NL30 ABNA 0590 1134 88, t.n.v. Stichting Kleinoot.

De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Er is geen pauze en helaas ook geen gelegenheid voor een drankje na afloop. De prijs van de concerten is daarop aangepast en bedraagt € 10 per concert.

 

advertentie
advertentie