Korte concerten op zondagmiddag in De Kleine Kerk

3 januari 2021 om 16:58 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De concerten in het najaar zijn een groot succes geweest en daarom kunnen we u melden dat we komend voorjaar doorgaan met deze korte concerten op zondagmiddag. In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam zijn afspraken gemaakt voor een serie van vier concerten.

Het eerste concert was al eerder aangekondigd en zou op zondag 10 januari plaatsvinden. Helaas kan dat onder de huidige Coronamaatregelen niet doorgaan en daarom is dit concert verplaatst naar zondag 31 januari. 

Er zullen weer veel jonge musici optreden: op 31 januari begint de serie met Mirna Ackers, fluit en Koen Slootmans, marimba.

Fluitiste Mirna Ackers is actief als solist, kamermusicus en orkestmusicus en geeft concerten in binnen- en buitenland. Ze is zeer veelzijdig en heeft tijdens haar studie haar liefde voor arrangeren ontwikkeld en speelt regelmatig haar eigen arrangementen op concerten. Daarnaast geeft Mirna graag muziekinleidingen of presenteert ze concerten, aangezien zij  Musicologie heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

De Belgische percussionist Koen Slootmans begon op zevenjarige leeftijd met oefenen op de plaatselijke muziekschool. Hij studeerde percussie, piano, solfège, muziekgeschiedenis en harmonie. Op zijn zeventiende begon hij aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen bij Carlo Willems en Koen Wilmaers en behaalde in 2016 een Bachelor diploma met grote onderscheiding. Hij vervolgde zijn studies aan het Conservatorium van Amsterdam bij Nick Woud, Bence Major, Mark Braafhart, Peter Prommel en Richard Jansen waar hij in juni 2019 zijn tweede bachelor behaalde. Momenteel doet Koen zijn Master Studies aan het Conservatorium van Amsterdam.

De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Er is geen pauze en helaas ook geen gelegenheid voor een drankje na afloop. De prijs van de concerten is daarop aangepast en bedraagt € 10 per concert.

VOORZORGSMAATREGELEN 
Als voorzorgsmaatregel hebben we het maximaal toegestane aantal stoelen in de zaal gezet, zodat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Mochten op het moment van uitvoering de coronamaatregelen nog van dien aard zijn dat er verdere aanpassingen nodig zijn, dan worden die zeker uitgevoerd.

Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Plaats:  De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, Duivendrecht.
Informatie:     Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81

Reserveren: www.stichtingkleinoot.nl

advertentie
advertentie