Mantelzorg & Meer organiseert een online Mantelzorgcafé "Essentrics"

22 februari 2021 om 09:01 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Mantelzorg & Meer organiseert op 2 maart een online mantelzorgcafé met als thema komt uit je hoofd en in je lichaam. Speciaal voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Bewegen is belangrijk, zeker nu we in tijden van corona allemaal veel thuiszitten. Juist bewegen helpt om gedachten even stop te zetten en energie weer te laten stromen. Tijdens dit mantelzorgcafé willen we je laten kennismaken met Essentrics®, een vriendelijke manier van bewegen, met respect voor het hele lichaam. Geschikt voor jong en oud, voor alle niveaus.

In deze kennismaking met Essentrics ligt de nadruk op ontspanning. Deze work-out is ideaal om stijve spieren op een respectvolle wijze weer soepel te maken en de mobiliteit, flexibiliteit en bewegingsvrijheid van het hele lichaam te verbeteren. Aan de hand van zachte, vloeiende bewegingen en dynamische stretches wordt het lichaam weer in balans gebracht en het bindweefsel flexibel gemaakt. In een rustig tempo wordt kracht en energie opgebouwd. Deze work-out is zeer waardevol bij het verlichten van pijn en stress.

Datum: 2 maart 10.30 – 11.30 uur

Kosten: Deelname kosteloos

Aanmelden: via info@mantelzorgenmeer.nl, 020 5127250 (vermeld naam, woonplaats en e-mail adres.) of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie