Het team van Mantelzorg & Meer staat voor uw klaar!
Het team van Mantelzorg & Meer staat voor uw klaar! E. Hulsbergen Henning

Online Mantelzorgcafé ‘Familierelaties en mantelzorg’

24 februari 2021 om 12:48 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Mantelzorg & Meer organiseert op 25 maart een online mantelzorgcafé, speciaal voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Zorgen voor je ouders, dat doe je gewoon. Volgens deskundigen een ingebakken loyaliteit, maar gemakkelijk is het niet. De één doet meer dan de ander, de één kan meer dan de ander, de één doet het beter dan de ander of de één doet het anders dan de ander.

Het kan ingrijpende gevolgen hebben voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Oud zeer kan naar boven komen, gevoelens van onmacht, jaloezie, eenzaamheid, schuld en het verlangen naar begrip. Bij mantelzorg is er veel te leren over jezelf, de relatie met je broers en zussen en de waarde van familiebanden.

Inhoud
Tijdens dit online mantelzorgcafé zal gastspreker Annet Peetoom geïnterviewd worden over haar boek Blaren op de hiel. In zestien verhalen, met op de werkelijkheid gebaseerde situaties, beschrijft zij de ingrijpende gevolgen voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en geven twee van onze mantelzorgconsulenten informatie over de ondersteuning die Mantelzorg & Meer aan u kan bieden.

Datum en tijd
25 maart 19.30 – 21.00 uur. Deelname is kosteloos. Er zijn maximaal 15 deelnemers.

Aanmelden
Aanmelden kan voor 18 maart via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 (vermeld bij aanmelding uw naam / woonplaats en e-mail adres. U ontvangt voor aanvang van het Mantelzorgcafé een zoom link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 020 5127250.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie