Afbeelding
HIC

‘Nieuwe vriendjes maken en buiten bewegen. Dat is het leuke van hockey’

Activiteiten

OUDERKERK Iedere week hockeyen bij de jeugd van HIC ruim 750 enthousiaste kinderen. Ook al zit de club officieel in Amstelveen, veel kinderen uit Ouderkerk weten al jarenlang de weg naar HIC te vinden. 

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al beginnen met hockeyen bij HIC. Ze leren dan al spelenderwijs het hockeyspel. Wie iets ouder is komt in een team en gaat ook wedstrijden spelen. De trainingen zijn door de week en de wedstrijden zijn in het weekend. Daarnaast organiseert HIC in de vakanties leuke activiteiten zoals clinics en toernooien voor alle kinderen. Omdat alles buiten is kan hockeyen gewoon doorgaan in deze coronatijd. 

INSTUIF Wie een keer wil meetrainen kan naar de instuif ‘Hockey voor iedereen’ komen. Enkele weken geleden is dit nieuwe initiatief gestart bij HIC. Enthousiaste meiden uit Dames 1 team hebben als doel gesteld hockey voor alle kinderen toegankelijk te maken. De afgelopen weken hebben er op vrijdag ruim 20 kinderen per week meegetraind. Om dit mogelijk te maken is de organisatie nog altijd op zoek naar spullen zoals sportkleding, sportschoenen en scheenbeschermers. 

Voor meer informatie of aanmelden, kijk op www.hichockey.nl of stuur een mail naar instuif@hichockey.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie