Wethouder Rineke Korrel op de fiets.
Wethouder Rineke Korrel op de fiets. Gemeente Ouder-Amstel

Doortrappen fietstochten in Ouder-Amstel

5 maart 2022 om 09:00 Activiteiten

OUDER-AMSTEL Coherente en Doortrappen Ouder-Amstel houden maandag 21 maart en maandag 28 maart vier Doortrappen fietstochten. Voor beide dagen zijn twee mooie routes uitgezet, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een route van 12 of 20 kilometer. Iedereen die zin heeft in een gezellige fietstocht met bijzondere verhalen over de omgeving, kan zich aanmelden. De fietstochten starten om 13.00 uur. 

Voor vertrek wordt een gezamenlijk warming-up verzorgd met FietsFit-oefeningen. Tijdens de routes krijgen fietsers bijzondere verhalen over de omgeving te horen en voor iets te drinken en een snack wordt gezorgd. Deelnemers aan de tochten ontvangen daarnaast een tegoedbon waarmee zij gratis een fietsspiegel kunnen laten monteren bij Jeroen Tweewielers of De Haan Wielersport.

Zin om mee te fietsen? Aanmelden kan tot 16 maart aan bij Akash Mohaboe via a.mohaboe@coherente.nl of via 020-496 3673.

Info maandag 21 maart: Amstelglorie Fietstocht (12 kilometer) en Fort Abcoude Fietstocht (20 kilometer). De start is om 13.00 uur op het Dorpsplein, Duivendrecht.

Info maandag 28 maart: Nelson Mandela Fietstocht (12 kilometer) en Gaasper Fietstocht (20 kilometer). De start is om 13.00 uur bij het Axel Koenders Fitpark aan de Rembrandt van Rijnweg, Ouderkerk.

Bij slecht weer worden de fietstochten verplaatst naar 4 en 11 april.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie