Riki & Coh’s tafel op 21 en 26 juni!

Activiteiten Deel je nieuws

Riki & Coh’s tafel is een nieuwe gezamenlijke activiteit van de Riki Stichting en Coherente. De organisaties willen met dit initiatief een bijdrage leveren aan het versterken van de sociale cohesie in Ouderkerk aan de Amstel.

Het draait tijdens een Riki & Coh’s tafel om meer dan alleen eten. Het is een inspirerende plek met de uitstraling van een huiskamer waar iedereen uit Ouderkerk aan de Amstel welkom is. Alle gasten en vrijwilligers komen om nieuwe mensen te ontmoeten, met elkaar te praten en te lachen. Dit zorgt voor verbinding en waardevolle momenten. 

Lijkt het je gezellig om samen met 6 andere Ouderkerkers aan een tafel te zitten om te genieten van culinaire gerechten? Dan ben je meer dan welkom bij Riki & Coh’s tafel. Stuur een mailtje om te reserveren naar info@riki-cohstafel.nl.

Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger. Onder leiding van een chef-kok help je heerlijk kokkerellen, tafels dekken, gasten te ontvangen en de afwas te doen. Als het eten uitgeserveerd is, schuif je zelf ook gezellig aan bij een van de tafels. Om je aan te melden als vrijwilliger stuur je een mailtje naar info@riki-cohstafel.nl.

Kosten:
€ 10,- voor een 3-gangenmenu inclusief tafelwater en koffie. Eventuele drankjes zijn los te bestellen.

Menu:
We koken een wisselend en gezond menu met uitsluitend verse ingrediënten. Mocht je een voedselallergie hebben of speciaal dieet volgen, dit graag even aangeven bij je reservering.

Datum en tijd:
Dinsdag 21 juni, inloop vanaf 18.00 uur, aanvang diner om 18.30 uur.
Zondag 26 juni, inloop vanaf 12.30 uur, aanvang lunch om 13.00 uur.

Locatie:
Dienstencentrum
Diederick van Haarlemstraat 3
1191 AX  Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon:          
06 290 679 08 bereikbaar op maandag en dinsdag van 10.00 uur t/m 12.00 uur.

advertentie
advertentie