Afbeelding
Bakker Out

Bakker Out houdt Puzzelwandeltocht

Activiteiten

OUDERKERK Bakker Out heeft ter gelegenheid van hun 125-jarig bestaan een puzzelwandeltocht ontwikkeld. De tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang.

Sinds 1897 bakt de familie Out in de bakkerij aan de Kerkstraat 1 haar brood en andere lekkernijen voor de inwoners van Ouderkerk aan de Amstel. Ze vieren dit jaar dus het 125-jarig jubileum van Bakker Out. Op de plek zelf wordt al minstens vierhonderd jaar brood gebakken en het is dan ook een plek met heel veel historie. De klassieke bakkerij is een Rijksmonument, net als een aantal gebouwen die deelnemers tijdens de puzzelwandeltocht tegen gaan komen.

Speciaal voor dit jubileum heeft Bakker Out één van hun wandelroutes van het 100-jarig jubileum in 1997, aangepast naar deze puzzelwandeltocht. Een leuke en leerzame manier om kennis te maken met een stukje geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel en een aantal historische plekken. Een leuke activiteit voor tijdens de zomervakantie én deelnemers kunnen er leuke prijzen mee winnen. 

Lever aan het einde van de puzzelwandeltocht het ingevulde opdrachtenformulier met contactgegevens weer in bij Bakker Out. Doe dat uiterlijk 27 augustus en maak kans op één van de volgende prijzen. De hoofdprijs is een verjaardagstaart naar keuze voor 20 personen inclusief tekst op de taart. Of een traktatiepakket met daarin 25 overheerlijke cakepops. Lekker om bijvoorbeeld uit te delen op school of tijdens een verjaardagspartijtje. Andere prijzen zijn een jubileumtas met alle jubileumproducten. Of een jubileumtaartje; een luxe boterkoek met een dun laagje abrikozenjam, amandelspijs en gekaramelliseerde amandelschaafsel.

Uit alle goede inzendingen wordt een een aantal winnaars getrokken. Zij krijgen persoonlijk bericht. Uiterlijk 1 september wordt de uitslag bekendgemaakt.

Haal de route en de opdrachten op in de winkel of download deze hier .

advertentie
advertentie