De deelnemende restaurants sloven zich uit deze avond.
De deelnemende restaurants sloven zich uit deze avond. Food La Route

Eerste Food La Route in Amstelveen en Ouderkerk

Activiteiten

OUDERKERK Vier restaurants organiseren op donderdag 3 november een bijzonder avondje uit. Tijdens de Food La Route eten deelnemers in vier restaurants in Amstelveen en Ouderkerk vier verschillende gangen. De deelnemende restaurants zijn Colijn, Zorgeloos, Lucia’s en De Oude Smidse.

Elke gang wordt in een ander restaurant geserveerd, waarbij ook bij elk restaurant een bijpassende drank geschonken wordt. “Het is een leuke route om met de fiets af te leggen, je kan natuurlijk ook skatend, met de scooter, de auto of uber komen. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zaliggerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt”, aldus Mikyla Praastink, de organisator van Food La Route. “Het is altijd erg gezellig op zo’n avond en dat terwijl je ook gewoon lekker op stap bent met je geliefde, vrienden en/of familie.”

DEELNEMEN Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief drie bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.foodlaroute.nl.

Al eerder werd de Food La Route in Ouderkerk aangekondigd, deze is op 13 oktober. Ook hiervoor zijn er nog plekken beschikbaar. Daaraan doen mee: De Oude Smidse, Brasserie Paardenburg, Tastoeamsterdam en Heisa.

advertentie
advertentie