De Kleine Kerk.
De Kleine Kerk. PKN Duivendrecht

Tiende poëziefestival in De Kleine Kerk

17 maart 2023 om 07:00 Activiteiten

DUIVENDRECHT Stichting Kleinoot organiseert op donderdag 23 maart voor de tiende keer een poëziefestival in de Kleine Kerk. Dit jaar is het thema: ‘VUUR”.

Prometheus werd bekend als een helper van de mensheid. Speciaal voor de mens roofde hij vuur uit de hemel en gaf het aan de mensen. Vuur is soms gevaarlijk, een beetje eng, maar wel altijd magisch en het heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud.  Maar Vuur biedt ook inspiratie op velerlei gebied: vuur en muziek, vuur als humor, vuur als natuurverschijnsel, vuur en liefde. 

Als thema is vrijwel alles mogelijk. In iedere stroming zijn inspirerende  teksten te vinden, maar ook in romans, gedichten, artikelen, liederen en dans. Er zijn boeiende kunstenaars, filosofen en artiesten die waardevolle dingen hebben gezegd, gemaakt of gedaan. Tijdens het Poëziefestival zullen verschillende aspecten van vuur terugkomen in muziek en gedichten en teksten. Het lezen van de gedichten zal worden afgewisseld met passende muziek.

Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang programma om 20.00 uur. Entreeprijs is 12 euro. Er is een boekhandel aanwezig met nieuwe literatuur en dichtbundels. Meer informatie en reserveren: stichtingkleinoot.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie