Ouderkerk Culinair
Ouderkerk Culinair Stichting Promotie ouder-Amstel

Lionsclub Ouderkerk staat op Ouderkerk Culinair voor het Hospice

30 mei 2023 om 11:45 Activiteiten

OUDERKERK Het Hospice Zuider-Amstel in Ouderkerk speelt een cruciale rol in de zorg voor terminaal zieke patiënten en biedt een warme en liefdevolle omgeving aan hen en hun naasten. Dankzij de onvermoeibare inzet van het toegewijde personeel en vrijwilligers kunnen mensen in hun laatste levensfase rekenen op professionele zorg en ondersteuning.

Het Hospice is afhankelijk van giften en donaties en hoog op de wensenlijst van het Hospice staan twee professionele sta-op stoelen. De Lionsclub Ouderkerk wil graag een bijdrage leveren aan dit goed doel en staat tijdens Ouderkerk Culinair met een eigen tent om het Hospice te steunen.

Bart van Oijen (chef van de Banq) heeft een heerlijk tonijn gerechtje samengesteld dat de Lionsclub zal verkopen op Ouderkerk Culinair. Ook Marcel Korlaar, die tot 1 mei op het Kampje stond met zijn viskraam, is bij dit initiatief betrokken. Samen met de verkoop van wijnen van Zekvinos en champagne die de Lionsclub ieder jaar zelf in december importeert ten behoeve van het goede doel, hoopt de Lionsclub een geweldige opbrengst voor het Hospice te kunnen realiseren. De volledige opbrengst van dit initiatief zal ten goede komen aan het Hospice. Op deze wijze hoopt de Lionsclub om samen met de Ouderkerks bevolking het Hospice  te ondersteunen en de aankoop van de sta-op stoelen mogelijk te maken en op deze wijze met elkaar een bijdrage te leveren aan goede en warme terminale zorg voor bewoners in Ouderkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie