Afbeelding
Pixabay

Denktank duurzaamheid: Ambassadeurs gezocht

4 augustus 2022 om 11:30 Duurzaamheid

OUDER-AMSTEL Het duurzaamheidsbeleid van Ouder-Amstel is alweer heel wat jaren oud. In de tussentijd is er veel veranderd. Het is dan ook hoog tijd voor een nieuw beleid. Beleid dat aanzet tot actie.

NATIONALE KLIMAATWEEK In de Nationale Klimaatweek (van 31 oktober tot en met 6 november) wil de gemeente graag in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties in Ouder-Amstel over hún ideeën, vragen en ambities op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld door enquêtes, spellen voor kinderen, een duurzaamheidsmarkt en straatinterviews. 

De gemeente roept een Denktank Duurzaamheid in het leven, die actief meedenkt over de invulling van de klimaatweek, maar ook over de inhoud van het nieuwe duurzaamheidsbeleid. Dus: ambassadeurs gezocht die willen meedenken en doen. Het is de bedoeling om  eind september / begin oktober een paar keer samen komen, om te brainstormen over de inrichting van de klimaatweek en na de klimaatweek nog een of twee keer over het beleid.

Wie het leuk vindt om mee te denken, kan zich aanmelden bij de beleidsmedewerker duurzaamheid, door een mail te sturen aan merel.tilstra@ouder-amstel.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie