Ook dit jaar geen groots opgezette Koningsspelen in Ouderkerk

19 apr, 17:00 Evenementen
Hans Keizjer
Koningsspelen in 2019 in Ouderkerk.
Koningsspelen in 2019 in Ouderkerk.

OUDERKERK Ook dit jaar vinden er in Ouderkerk vanwege de coronamaatregelen geen groots opgezette Koningsspelen voor leerlingen van de basisscholen plaats. In 2019 deden voor het laatst 1.000 leerlingen van het Kofschip, de Amstelschool en de Jan Hekmanschool mee aan de door deze scholen en stichting Coherente georganiseerde sportdag op de velden van SV Ouderkerk en het Amstelbad. Vorig jaar werden de Koningsspelen landelijk afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dit jaar kunnen de scholen alleen afzonderlijk aangepaste activiteiten houden. Zo hield de Hekmanschool maandag al Koningsspelen voor enkele groepen leerlingen. 

Op 12 april 2019 vonden voor het zesde jaar op rij de door de basisscholen en Coherente georganiseerde Koningsspelen plaats. Voor elke leeftijdsgroep stonden er leuke, uitdagende, sportieve en culturele activiteiten op het programma. Veel lokale organisaties verzorgden één of meerdere onderdelen. De leerkrachten en hulpouders zorgden voor begeleiding.

PREMIUM
Afbeelding
Politiek 3 okt, 12:00 Nieuwbouw in Duivendrecht: ‘blij dat er meer betaalbare woningen bijkomen in gemeente’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 26 sep, 09:38 Kettinggesprek Robin Witteveen: ‘Fietsen achter het bureau heb ik nooit begrepen’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 22 sep, 09:00 Jumbo Sluisplein wil uitbreiden
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 21 sep, 11:30 Burendag bij Zonnehuis Theresia
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 19 sep, 09:53 Lokale aanpak van crises
PREMIUM
Afbeelding
Zorg 18 sep, 11:30 Marian Maas neemt na 47 jaar afscheid van Ziekenhuis Amstelland: ‘Mijn hart ligt in de zorg’

Mis niks, lees alles van Ouder-Amstel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ouder-Amstel en omliggende plaatsen met Weekblad voor Ouder-Amstel. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Weelblad voor Ouder-Amstel lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ouder-Amstel.