De winnaar van 2021: Ouderkerker Niek Voogt
De winnaar van 2021: Ouderkerker Niek Voogt WV De Amstel

Wielerevenement Ouderkerker Cross bij Ouderkerkerplas

25 november 2022 om 16:00 Evenementen

OUDERKERK De 12e editie van de Ouderkerker Cross staat zondag 27 november op het programma. Het wielerevenement vindt plaats in het Ouderkerkerplasgebied en start en finish zijn bij Paviljoen Aan de Plas.

GROTE PRIJS WIM JANSEN Vanaf 10.00 uur zijn er wedstrijden voor jong en oud (start met Jeugd vanaf 8 jaar), eindigend met het hoofdnummer van de Amateurs (en Profs) om 13.00 uur om de ‘Grote Prijs Wim Jansen’. Dit ter nagedachtenis aan de dit jaar overleden organisator en grondlegger van het evenement. In die klasse zal het naar verwachting een mooie strijd worden tussen (international) toprenners, zoals Dylan Groenwegen, Wessel Mouris, Victor Broex en Niek Voogt. 

Om 13.01 uur is er ook een Funklasse wedstrijd waar plaatselijke renners kunnen meedoen. 

De Ouderkerker Cross is onderdeel van een reeks van 11 wedstrijden in de zogenaamde Amsterdamse Cross Competitie en altijd zeer populair. Na twee corona jaren is het publiek van harte welkom om zondag 27 november te komen genieten van topsport. Bezoekers wordt verzocht de aanwijzingen van de organisatie te volgen en honden aan de lijn te houden. In verband met de wedstrijden zijn delen van het gebied van 09.00 tot 14.00 uur niet toegankelijk.
Verdere informatie op www.wvdeamstel.nl

Afbeelding
De Jeugd gaat van start
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie