Zaterdag 17 december is het weer zover..
Zaterdag 17 december is het weer zover.. Stichting Promotie Ouder-Amstel

Kerstmarkt in de Amstelkerk

6 december 2022 om 13:00 Evenementen

OUDERKERK Schrijf zaterdag 17 december snel in je agenda, want dan organiseert Stichting Promotie Ouder-Amstel samen met Amstelstroom de kerstmarkt in de Amstelkerk van 15.00 tot 20.00 uur.

Struin gezellig langs de leuke kraampjes en doe je nog je last minute kerstinkopen, proost met je vrienden of familieleden met een heerlijk warme Glühwein en luister naar optredens van maar liefst drie koren. Dit jaar zullen Namens de Dames, het Gedempte Havenkoor en Koor Elckerlyk (met alvast een voorproefje van The Passion 2023) bezoekers in de kerststemming brengen met hun prachtige liederen. OneTwo47 zal daarnaast heerlijke (en soms foute) kerstnummertjes draaien.

AMSTELKERK Vrees niet voor het koude, regenachtige december in Nederland, want de kerstmarkt vindt binnen in de kerk plaats. Verder kan je buiten de kerk een heerlijk hapje eten halen bij Heisa en binnen je drankjes halen bij Amstelstroom. De Lion’s sponsoren de kraampjes die voor het goede doel op de markt staan.

KERSTMAN Ook is er dit jaar een speciale gast. Niemand minder dan de kerstman komt langs. Dus mocht je op de foto willen met de kerstman of nog wat wensen voor onder de kerstboom door willen geven, wees er dan bij van 17.00 tot 19.00 uur.

HERDERTJESTOCHT Bezoekers kunnen dit jaar weer meedoen met een herdertjestocht (voor jong en oud). Tijdens de Herderstocht wandel je met een herder door het dorp (2 km) en kom je verschillende scènes uit het kerstverhaal tegen op weg naar de stal. Vertrektijden zijn vanaf 17.30 tot 18.30 uur. Voor de deelnemers aan de herdertjestocht is er gratis Glühwein en warme chocomel. Vertrektijden zijn van 17.30 tot 18.30 uur. Opgeven via www.herderstocht-ouder-amstel.nl of door een mail te sturen naar herderstochtouderamstel@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie