Gezellige drukte tijdens Ouderkerk Culinair.
Gezellige drukte tijdens Ouderkerk Culinair. Stichting Promotie ouder-Amstel

Ouderkerk Culinair weer in aantocht: met de lekkerste hapjes van 10 restaurants

24 mei 2023 om 10:45 Evenementen

OUDERKERK Nog maar anderhalve week aftellen, want op zaterdag 3 juni vindt voor de 18de keer Ouderkerk Culinair plaats. Van 15.00 tot 23.00 uur barst het feest los op ’t Kampje. ‘Wij hebben er ontzettend veel zin in. Jullie ook? Tot zaterdag 3 juni,’ aldus Stichting Promotie Ouder-Amstel.

De stichting is al maanden hard aan het werk om te zorgen dat het jaarlijkse festijn wederom een succes wordt. Vorig jaar was het ongelofelijk druk, heerlijk weer en was de verkoop van de hapjes niet te stoppen. Dit jaar geen strippenkaart, maar wel meer dan genoeg eten en drinken en opnieuw een prachtig feest. De toegang is gratis en er kan alleen gepind worden.

RESTAURANTS

Ook dit jaar staan de beste en leukste restaurants uit Ouderkerk en omstreken op het festivalterrein om heerlijk eten te verkopen. Dit jaar kunnen bezoekers bij maar liefst 10 deelnemende restaurants de lekkerste hapjes scoren: Brasserie Paardenburg, Ron Gastrobar Indonesia, Café-restaurant Heisa, Loetje, India Port aan de Amstel, De Kruidfabriek, Lions Ouderkerk, the Dutch Proud, Saam restaurant en de Poffertjes Salon. Ook staan Brizio koffie en De Vrije Handel op het festivalterrein om bezoekers te voorzien van lekkere drankjes.

MUZIEK

Niet alleen het eten staat centraal bij Ouderkerk Culinair, maar er is uiteraard ook weer volop muziek. Ook dit jaar staan er diverse toppers op het podium, zoals SoulBeach die hitjes van vroeger en nu in verrassende medleys en vette mash-ups speelt met een aanstekelijke dosis energie. Ook Johnny & the Gangsters of Love treden op. Zij spelen heerlijke rock & roll nummers waarbij de voetjes van de vloer kunnen. Op Danilo’s muziek zingt iedereen luidkeels mee en op de plaatjes van OneTwo47 kan ook niemand stil blijven staan.

REE-RUNNERS-ACT

Daarnaast heeft Stichting Promotie een stoere free-runners-act geregeld voor de opening van het festival en kunnen bezoekers achter het podium een clinic hierin volgen. Voor de kinderen is er een kidscorner met springkussens en zijn er suikerspinnen, popcorn en slush te koop. Ook komt clown Pépé langs om de kleine kinderen te vermaken.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie