De eerste editie van DiscoDip vond zaterdag plaats op het terrein van het Amstelbad.
De eerste editie van DiscoDip vond zaterdag plaats op het terrein van het Amstelbad. Stichting Promotie Ouder-Amstel

Organisatie kijkt terug op geslaagde eerste editie DiscoDip: voor herhaling vatbaar

20 september 2023 om 12:22 Evenementen

OUDERKERK Zaterdag 16 september stond de eerste editie van DiscoDip op het programma. Een muziekfestival op het terrein van het Amstelbad waar de heren van de Rijdende Disco de bezoekers meenamen door de jaren van hun twintigjarig bestaan. Circa 425 bezoekers kwamen op het feestje af en mede door hen was deze eerste editie een waar succes.

Martin Vinyl nam de bezoekers ons mee naar de seventies en eighties. Lpaca en T’Amore zorgen ervoor dat de voetjes lekker van de vloer gingen op dansbare deuntjes en vervolgens nam OneTwo47 dat vlekkeloos over. Daarna was het tijd voor hoofdact K-Liber die iedereen op en om het podium heerlijk liet viben.

Lokale held Danilo liet de, op dat moment goed gesmeerde keeltjes, meezingen op Nederlandse hits. Vervolgens was het tijd voor de mannen van de Rijdende Disco zelf om het feestje waardig af te sluiten. Gedurende het festival konden bezoekers genieten van drankjes van Jasper’s Place en hapjes van Dutch Proud. Het weer werkte zaterdag fantastisch mee, waardoor de organisatie spreekt van een mooie eerste editie.

(Tekst gaat door onder de foto)


 Prima muziek en heerlijk weer zorgden voor een geslaagd feestje. 

MOOIE OPKOMST

Jeffrey Berndsen van Stichting Promotie Ouder-Amstel geeft aan dat het bij zo’n eerste versie altijd even afwachten is: “We weten dat Ouderkerkers van een feestje houden, dus dat komt altijd wel goed, maar toch is het altijd even spannend. Een mooie opkomst voor de eerste keer, samen met het heerlijke weer en het leuke feest, dus ik verwacht volgend jaar nog meer animo.”

OPBRENGST VOOR ANDERE EVENEMENTEN

“Voor ons als Stichting is het belangrijk om te vertellen wat we doen en wat er dus ook met de ‘winst’ gebeurt,” vertelt Jeffrey Berndsen. “Elke euro investeren we weer in andere evenementen, zoals de Sinterklaasintocht of de Kerstmarkt. Zonder onze sponsoren en evenementen als DiscoDip of het Oktoberfest, kunnen we bijvoorbeeld geen Sinterklaasintocht meer organiseren en dat zou zonde zijn. Namens de stichting willen we dus ook iedereen bedanken voor het leuke feest!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie