Onder cultuurhistorische activiteiten wordt bijvoorbeeld verstaan: onderzoek en documentatie, publicaties, tentoonstellingen en wandelroutes.
Onder cultuurhistorische activiteiten wordt bijvoorbeeld verstaan: onderzoek en documentatie, publicaties, tentoonstellingen en wandelroutes. Mariëlle Tukker/BDU

Subsidie voor cultuurhistorische activiteiten in Amstelveen en/of Ouder- Amstel

11 februari 2024 om 11:15 Historie

OUDER-AMSTEL De Stichting Aemstellant is een stichting met als doel cultuurhistorische activiteiten in de gemeenten Amstelveen en/of Ouder- Amstel te bevorderen en te ondersteunen. Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied. 

Onder cultuurhistorische activiteiten wordt bijvoorbeeld verstaan: onderzoek en documentatie, publicaties, tentoonstellingen en wandelroutes.

SUBSIDIE

Voor subsidie komen met name kleinschalige (deel-) projecten in aanmerking. Het toe te kennen bedrag zal per aanvraag ongeveer vijfhonderd euro bedragen en bij uitzondering hoger zijn. De aanvraag dient voorafgaand aan het project plaats te vinden. Achteraf dient een financiële verantwoording te worden overlegd.

AANVRAAG

Wie een project heeft dat naar past binnen de kaders van de Stichting Aemstellant, dan kan het aanvraagformulier voor een subsidie in worden gediend.

Het aanvraagformulier is te downloaden van de website van de stichting: www.aemstellant.nl of schriftelijk of per email te verkrijgen bij de secretaris van de stichting Aemstellant, p/a Essenlaan 58, 1185 KG Amstelveen: info@aemstellant.nl.

Aanvragen dienen uiterlijk op 1 maart 2024 binnen te zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie