Derk en Heleen Fontein wonnen eindejaarsactie van Dixons en Solease.
Derk en Heleen Fontein wonnen eindejaarsactie van Dixons en Solease. Solease

Ouderkerks gezin wint jaar gratis zonne-energie

20 februari 2019 om 07:30 lokaal

OUDERKERK Derk en Heleen Fontein uit Ouderkerk hebben een jaar lang gratis zonne-energie gewonnen bij de eindejaarsactie van Dixons in samenwerking met Solease. De prijs levert naar verwachting een besparing van 800 euro op.

Niet lang nadat de Ouderkerkers hoorden dat zij de gelukkige winnaars van de actie waren, lagen de 13 panelen op het dak. 'Wat een geweldige prijs! Als gezin met 3 kinderen verbruiken we nogal wat stroom, dus dit is een enorme financiële meevaller,' zegt Derk Fontein. Derk en Heleen speelden al een tijdje met het idee om zonnepanelen te huren. Hij is namelijk net voor zichzelf begonnen en houdt graag een buffer. 'Door te huren hoef ik geen grote investering te doen en heb ik wel de voordelen van zonnepanelen'.

Dixons richt zich sinds 2018 volledig op het verduurzamen van huishoudens. Zonne-energie is de eerste stap in deze nieuwe richting. In samenwerking met Solease biedt Dixons zonnepanelen te huur aan, zodat zonne-energie voor iedereen beschikbaar wordt zonder te investeren. Met de huur van zonnepanelen houdt een gemiddeld gezin onderaan de streep zo'n 130 euro per jaar over.

De vervolgstappen die Dixons voor ogen heeft, zijn vloer- en dakisolatie, energieopslag en het verlagen van energieverbruik. Op die manier begeleidt het bedrijf consumenten in het verduurzamen van hun huishouden. Op dixons.nl/zonnepanelen kunnen belangstellenden een gratis ´dakcheck´ doen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Solease verhuurt zonnepanelen aan particuliere huiseigenaren en bedrijven middels een ontzorgconcept. Een vast maandbedrag dekt de kosten voor aanschaf, installatie, financiering, verzekering en reparatie. Meer info: www.solease.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie