Voorzitter Gert-Jan Baerents wordt geinterviewd door een filmploeg van de Nevobo.
Voorzitter Gert-Jan Baerents wordt geinterviewd door een filmploeg van de Nevobo. CTO'70 Volleybal

Volleybalvrijwilliger van het Jaar

1 april 2019 om 12:14 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag werden in het Dorpshuis in Duivendrecht door de Nederlandse volleybalbond filmopnames gemaakt voor de verkiezing van ‘Volleybalvrijwilliger van het Jaar’. Gert-Jan Baerents, voorzitter van CTO’70 Volleybal uit Duivendrecht, is door enkele leden van de vereniging voorgedragen en na een selectie door de volleybalbond is hij doorgedrongen tot de top 3 van Nederland. In de filmopnames heeft Gert-Jan aangegeven waarom hij zich inzet voor de vereniging en het volleybal in Duivendrecht en in de Amsterdamse speelkern. Nic Steur - speler van het eerste herenteam – en Barbara de Reijke – wethouder sport van de gemeente Ouder-Amstel – gaven aan waarom zij vinden dat Gert-Jan deze verkiezing zou moeten winnen.

 

Nominatie voor alle vrijwilligers

Een woordvoerder van de vereniging geeft aan dat Gert-Jan het een eer vindt om genomineerd te zijn, maar dat hij zich vooral ziet als een vertegenwoordiger van alle vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging en alle vrijwilligers in de regio die het mogelijk maken dat zo veel mensen hier kunne volleyballen. Zoals aangegeven door Gert-Jan: ‘Ik kan het niet alleen. Zonder alle vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om de competities te organiseren, de trainingen te geven en allerlei andere activiteiten te organiseren’. Gert-Jan ziet zijn nominatie als een nominatie voor al deze vrijwilligers, die met elkaar het volleybal bij CTO'70 Volleybal en in de regio mogelijk maken.

 

Verkiezing via Facebook

Vanaf vrijdag 5 april t/m maandag 15 april uiterlijk 12.00 uur a.s. kan via Facebook gestemd worden op de drie genomineerden. Op 15 april zal bekend worden gemaakt wie dé Volleybalvrijwilliger van het Jaar is geworden. Via de Facebookpagina’s van CTO’70 Volleybal en VolleybalNL zal de verkiezing gedeeld worden. ‘Het zou mooi zijn als heel Ouder-Amstel en de regio op Gert-Jan stemmen om zo deze nominatie te kunnen verzilveren. Dit is niet alleen goed voor de vrijwilligers, maar ook goed voor Ouder-Amstel, sport in het algemeen en het volleybal in het bijzonder,’ besluit de woordvoerder van CTO’70 Volleybal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie