Afbeelding
pr

Zomerfestival moet spektakel worden

lokaal

Derde lustrum wordt groots gevierd

OUDERKERK Het Amstel zomer festival vindt vrijdag 1 juni voor de vijftiende keer plaats in Ouderkerk aan de Amstel. Ook dit jaar pakt de Stichting Promotie Ouder-Amstel, mede dankzij de vele sponsors, weer flink uit om dit culinaire festijn tot een onvergetelijk spektakel te maken.

De horecabedrijven van Ouderkerk aan de Amstel laten zich van hun beste kant zien. Deelnemers dit jaar zijn (in willekeurige volgorde) Brasserie Paardenburg, De Oude Smidse, De Voetangel, Kruidfabriek by Lute, India Port, Jamie van Heije, Nappa en De Banq. Ook de Poffertjessalon is er weer bij en er is koffie van Brizio en ijs van Bries. Als u eigenlijk liever een biertje of iets fris wilt drinken, dan zorgt De Vrije Handel daar graag voor.

KINDEREN De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de pretmobiel, die beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank. Kinderen kunnen zich laten schmincken in de kinderhoek, waar ook popcorn, suikerspinnen en slush puppies worden gemaakt

MUZIEK De muziek wordt dit jaar verzorgd door dj OneTwo47, Johnny and the Gangsters of Love, de dans- en showband Glamourama en Danilo.

SPECTACULAIRE AFSLUITING Het derde lustrum kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder een speciale gast. Dit jaar is dat niemand minder dan Anita Meijer! Zij zal het Amstel Zomer Festival rond 23.00 uur op feestelijke wijze afsluiten.

advertentie
advertentie