Ouder-Amstel gaat naar buiten

lokaal Deel je nieuws

Kom met je vrienden en vriendinnen naar de buitenspeeldag op woensdag 13 juni

Aanstaande woensdag 13 juni is de nationale buitenspeeldag. Tijd om je los te trekken van je notebooks, tablets, laptops en andere beeldschermen en duik met je neus de frisse lucht in! In Ouder-Amstel kan je kosteloos mee doen met de buitenspeeldag in zowel Ouderkerk aan de Amstel als in Duivendrecht. In beide dorpskernen wordt er door stichting Coherente een avontuurlijk programma neergezet voor jong en oud.

Buitenspeelspektakel in samenwerking met het Amstelbad

In Ouderkerk aan de Amstel wordt de buitenspeeldag samen met het Amstelbad georganiseerd. Van 13.00-17.00 uur zijn er op het grasveld en in het water verschillende activiteiten. Ga op het grasveld de strijd aan op het obstakel-parcours. Het is een uitgebreid parcours waarbij je moet klimmen, glijden, over de stormbaan moet en door mega kruiptunnels moet tijgeren. Wie luidt het snelste de bel aan het einde van het parcours?

Ook in het water kan je een parcours trotseren. In het diepe is een lastig parcours. Nog geen zwemdiploma? Ook in het ondiepe bad is een waterparcours uitgezet. Verder is er ook smurfenduiken.

Daarnaast is ook de welbekende ‘Sweeper’ (bekend van de kermis) aanwezig. Kan jij de Sweeper ontwijken en blijf jij zo lang mogelijk op de stip staan? Ook kan je voor deze keer gratis midgetgolfen.

Wil je wat lekkers kopen? ‘Hans en Grietje’ is de hele middag open. Zorg er voor dat je contant geld bij je hebt. Bij ‘Hans en Grietje’ kan niet gepind worden en ook bij de entree van het zwembad deze dag niet. 

Kledingadvies: is het fris deze dag neem dan naast zwemkleding ook sportkleding mee voor op het veld. Bij alle activiteiten staan vrijwilligers die je begeleiden. Iedereen is vrij te kiezen wat je wanneer gaat doen. Kom met je vriendinnen en vrienden kosteloos langs op 13 juni in het prachtige buitenzwembad en doe mee met alle activiteiten.

Om 16.30 uur is er nog een speciale attractie om het spektakel af te sluiten.

Meer informatie over het actuele programma per locatie kijk op www.sportiefouder-amstel.nl.

advertentie
advertentie