Bospad
Bospad Judith Krukkert

Rouwwandeling Zondagavond 19 juni & zondagochtend 26 juni

18 mei 2022 om 15:13 Lokaal Deel je nieuws

Voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring.
Wandel mee met een rouwwandeling in het Amsterdamse bos of bij de Ouderkerker Plas. We wandelen ruim 1 uur. Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking. 

Zondagochtend 26 juni – Amsterdamse bos

We verzamelen om 10.00 uur voor Silversant. We wandelen een uur in het Amsterdamse bos.  Kosten deelname is 12,50 inclusief een koffie of thee. Na de wandeling praten we na bij Silversant. Zie silversant.nl. 

Zondagavond  19 juni  – Ouderkerker plas

We verzamelen om 19.00 uur voor strandpaviljoen aan de Plas. We wandelen een uur rondom de Ouderkerker plas. Kosten deelname is 12,50 inclusief een koffie of thee. Na de wandeling praten we na bij het Strandpaviljoen. Zie aandeplas.nl. 


Elke maand komt een thema terug in de wandeling. Deze maand is het thema  ‘omgaan met gemis’. Tijdens deze wandeling is ruimte en aandacht voor het delen van jouw ervaring. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Graag aanmelden als je mee wilt lopen via indeontmoeting@gmail.com of bel 06- 4604 8372. 

Zie ook www.indeontmoeting.nl  Wendy Pater-Jamin (verliesbegeleider)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie