Monique Korrel, Marjolein Boer, Christina Feray-Ceulemans
Monique Korrel, Marjolein Boer, Christina Feray-Ceulemans Monique Korrel

Nieuw in Ouderkerk aan de Amstel: Papa & Mama Netwerk Ouderkerk

31 juli 2018 om 15:19 lokaal Deel je nieuws

Het ouderschap is heel leuk en bijzonder, maar soms ook niet makkelijk. Dan is het fijn om een netwerk van papa’s en mama’s in de buurt te hebben die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben, waarmee je ervaringen en tips kan delen.

In Amstelveen en Abcoude bestaan initiatieven voor ouders met kleine kinderen. In Ouderkerk aan de Amstel was dit nog niet het geval. Daarom zijn Marjolein Boer, Christina Feray-Ceulemans en Monique Korrel recentelijk gestart met het Papa & Mama Netwerk Ouderkerk.

Het netwerk is erop gericht om (aanstaande) ouders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Het netwerk organiseert zowel inhoudelijke workshops als sociale activiteiten, waar papa’s en mama’s uit het dorp ervaringen en tips met betrekking tot het ouderschap met elkaar kunnen uitwisselen. Denk bijvoorbeeld aan workshops over slapen, opvoeding, motoriek en voeding. Maar ook een Papa & Mama Café, BBQ, picknick, speelgoed- en kinderkledingruilbeurs en bezoek aan Artis. Het netwerk is ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Lijkt het je leuk om andere papa’s en mama’s met kinderen tussen de 0-4 jaar uit Ouderkerk aan de Amstel te ontmoeten? Kom dan zaterdag 18 augustus met je kind(eren) tussen 10:00 en 12:00 uur naar het Papa & Mama Café bij Boerderij Polderzicht, Polderweg 24, 1191 JR, Ouderkerk aan de Amstel. Ook aanstaande papa’s en mama’s zijn welkom. Er is een groot terras en kinderen kunnen in de speeltuin naast het terras spelen of dieren aaien.

Info en aanmelden via PapaMamaNetwerkOuderkerk@gmail.com of www.facebook.com/groups/PapaMamaNetwerkOuderkerk/

Kijk ook op onze facebook groep voor de complete agenda met activiteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie