Afbeelding
Boekhandel Sprey

Sprey doneert 122 boeken aan Voedselbank

9 maart 2020 om 11:30 Maatschappelijk

OUDERKERK José van Dijk van boekhandel Sprey (links) heeft 122 exemplaren van het boek 'Koning van Katoren' overhandigd aan Gerda Smit van de Voedselbank.
De samenwerking met de Voedselbank is een initiatief van boekhandel Sprey. Ieder jaar wordt in het kader van de actie 'Geef een boek cadeau' een klassiek jeugdboek in een goedkope editie uitgebracht voor 2 euro. De gedachte hier achter is dat alle kinderen in Nederland de mooiste boeken tot hun beschikking hebben. Boekhandel Sprey stelde klanten voor een boek extra te kopen en dit te doneren aan de Voedselbank. "Daar is ontzettend positief op gereageerd door onze klanten", zegt José van Dijk.

Gerda Smit is blij met dit initiatief. "Hier maken wij veel gezinnen heel blij mee", zegt zij. De Voedselbank bestaat sinds 2006 en is gevestigd in Diemen. Ongeveer twintig gezinnen uit Ouderkerk maken gebruik van de Voedselbank.

WOESTE WILLEM In het kader van dezelfde actie Geef een boek cadeau verschijnt in april het prentenboek 'Woeste Willem' voor 2,50 euro. Ook daarvan vraagt boekhandel Sprey haar klanten een boek extra te kopen en te doneren aan de Voedselbank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie