Zonnehuispenning 2021
Zonnehuispenning 2021 ZHGA

Zonnehuis Penning voor bijzondere inzet voor kwetsbare ouderen

10 februari 2022 om 11:30 Maatschappelijk

OUDER-AMSTEL De Zonnehuis Penning is een blijk van waardering voor mensen die zich belangeloos inzetten voor kwetsbare ouderen. Dit jaar zal de Zonnehuis Penning opnieuw uitgereikt worden aan kandidaten uit Ouder-Amstel, De Ronde Venen, Amstelveen en Amsterdam.
Ook vorig jaar ontving een aantal bijzondere mensen een Zonnehuis Penning: het Burgercollectief Buitenveldert met hun aanpak voor een oudervriendelijkere wijk, Jan Bellis uit Amstelveen met zijn pianoconcerten en het tweetal Ciska Dols en Jolien Post met de Blijf-Actief-Groep uit De Ronde Venen.

VOORDRAGEN Iedereen kan iemand voordragen: een familielid, vriend, kennis, collega of buur. Een jury beoordeelt de kandidaten en hun initiatieven en bepaalt wie van hen de Zonnehuis Penning 2022 verdient. Dinsdag 24 mei vindt de uitreiking plaats.
De jury bestaat uit Marylin Haimé (Raad van Ouderen, NOOM), Henk Nies (Hoogleraar VU en directeur Vilans), Nelleke Vogel (Raad van Toezicht Participe), Anita Roelofs (Centrale Cliëntenraad Zonnehuisgroep Amstelland) en Thijs Houtappels (bestuurder Zonnehuisgroep Amstelland).
Tot 22 april kunnen kandidaten voorgedragen worden door een mail met een korte toelichting te sturen naar Annemarie Kornman a.kornman@zhga.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie