Programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden.
Programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. Rob Gieling | pr

Welke 60 plusser is de ‘Beste Doortrapper van Ouder-Amstel’?

7 augustus 2022 om 11:30 Maatschappelijk

OUDER-AMSTEL Inwoners van Ouder-Amstel van 60 jaar en ouder die regelmatig op de fiets stappen en/of bijzondere fietsverhalen hebben meegemaakt kunnen nu genomineerd worden voor de verkiezing ‘Beste Doortrapper’ van Ouder-Amstel.

Veel 60 plussers uit de gemeente stappen regelmatig op de fiets om te genieten van onze prachtige omgeving. De buitenlucht en voldoende bewegen is goed voor de gezondheid. De gemeente vindt het dan ook belangrijk dat deze doelgroep zo lang mogelijk veilig en met veel plezier kan blijven fietsen. “Als 60 plusser heb je vaak al heel wat fietsuren gemaakt. Ik ben zeer benieuwd naar al deze mooie verhalen, dus ik zou zeggen: fiets hem erin, ofwel nomineer iemand of jezelf met een mooi fietsverhaal”, aldus wethouder verkeer en vervoer, Paulette Koek-Baks. 

NOMINEREN Ken of bent u een fanatieke fietser (60+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper. Uzelf nomineren mag ook. Nomineren kan door een e-mail te sturen voor 31 augustus met naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal naar het e-mailadres doortrappenregioamsterdam@gmail.com.

DOORTRAPPEN Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat iedereen veilig kan fietsen tot zijn of haar honderdste. Doortrappen wordt in opdracht van Vervoerregio Amsterdam regionaal uitgevoerd met medewerking van lokale partners. Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ in deze Vervoerregio is te vinden via www.doortrappen.nl.

Afbeelding
De promotieflyer.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie