Fietsmaatjes gaan in Ouderkerk van start.
Fietsmaatjes gaan in Ouderkerk van start. Fietsmaatjes Amstelveen

Fietsmaatjes Ouderkerk gaat van start

Maatschappelijk

OUDERKERK De start van Fietsmaatjes Ouderkerk wordt zaterdag 1 oktober ingeluid met een speciale fietsdag voor bewoners van zorgcentrum Theresia.

Dan gaan de vrijwilligers uit Ouderkerk met drie Veentrappers in colonne een tochtje rijden in de omgeving van Ouderkerk.  Eén rit in de ochtend en twee in de middag, zodat in totaal negen gasten kunnen kennismaken met Fietsmaatjes.

Het Vrijwilligersteam Ouderkerk organiseert deze dag in samenwerking met Theresia en Tennisvereniging Ouderkerk (TCO), waar de rit halverwege wordt onderbroken voor een koffiepauze en de mogelijkheid om even met elkaar te praten. 

Vorige winter was een groep enthousiaste vrijwilligers al begonnen te fietsen met bewoners van Theresia en zo ontstond het idee voor een afdeling Ouderkerk binnen Fietsmaatjes Amstelveen. Inmiddels hebben meerdere vrijwilligers en gasten zich al aangemeld. 

De nieuwe Veentrapper 6 staat al klaar om naar de stalling in Theresia te worden verhuisd zodat er binnenkort van daaruit kan worden gefietst.

advertentie
advertentie