Wethouder Jacqueline de Maa opende de vrijwilligerscentrale.
Wethouder Jacqueline de Maa opende de vrijwilligerscentrale. Coherente

Opening Week tegen Eenzaamheid en lancering Vrijwilligerscentrale Ouder-Amstel

Maatschappelijk

DUIVENDRECHT Afgelopen donderdag vond de feestelijke opening van de Week tegen Eenzaamheid en de lancering van de vrijwilligersvacaturebank plaats in Duivendrecht. Een ochtend vol verbinding en met mooie woorden en hartverwarmende verhalen, onder meer van wethouder Jacqueline de Maa.

De wethouder opende de vrijwilligerscentrale met het doorknippen van een lint. Daarna werd de Week tegen Eenzaamheid geopend door een gast en vrijwilliger van Co’s Kamer.

Er zijn deze week nog diverse activiteiten. Komt u zondag eten bij Riki&Coh’s tafel? Doet u mee met de spelmiddag op dinsdag? Of schuift u aan voor de pannenkoekenlunch woensdag? Ook bij het Danspaleis op vrijdag bent u natuurlijk van harte welkom. Neem voor vragen en aanmelden contact op met Coherente: info@coherente.nl of 020-4963673. Het hele programma is te lezen op coherente.nl/eenzaam22.

De Week tegen Eenzaamheid duurt nog tot en met vrijdag 7 oktober.

Wie wilt praten over eenzaamheid, kan ook contact opnemen. Ook mensen die leuk en verbindend vrijwilligerswerk zoeken, kunnen contact opnemen of een kijkje nemen op vrijwilligers.coherente.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie