Afbeelding
Roy Beusker Fotografie

Buurt-Ton van Postcode Loterij valt in Duivendrecht

Mensen

DUIVENDRECHT Een grote verrassing voor 19 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1115 BA (De Hazelaar). Op die postcode is namelijk de Buurt-Ton gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 10.344 euro (2 winnaars)
- 6.896 euro (6 winnaars)
- 3.448 euro (11 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Han (64) wint 6.896 euro en reageert enthousiast: "Het drong langzaam maar zeker tot mij door dat deze prijs écht op mijn postcode was gevallen. Fantastisch! Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een op maat gemaakte kast. Ook is mijn auto aan vervanging toe, dus dit komt heel goed uit!"

Een buurtgenoot, die ook in de prijzen viel en liever anoniem blijft, vertelt blij: "Wat een mooie verrassing zo vlak voor de jaarwisseling! Wat ik met het bedrag ga doen? Ik zet het nog even opzij en ga er rustig over nadenken."

[BUURT-TON] De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

advertentie