De medewerkers van Mantelzorg en Meer met een medewerker van de Rabobank bij Bakker Bloemen Fleurist.
De medewerkers van Mantelzorg en Meer met een medewerker van de Rabobank bij Bakker Bloemen Fleurist. Ellen Hulsbergen Henning

Bloemen voor mantelzorgers Ouder-Amstel

10 mei 2020 om 13:20 Mensen

OUDER-AMSTEL Zo’n 200 mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvingen op 7 mei een bloemetje uit handen van een van de medewerkers. De actie, mogelijk gemaakt door Rabobank Amstel en Vecht, leverde verraste en ontroerde gezichten op.

“Mantelzorgers kunnen in deze tijd wel en steuntje in de rug gebruiken”, zegt Mantelzorgconsulent Hanneke ten Brinke,  “Je bent in deze periode nog intensiever aan het zorgen. Of je maakt je zorgen omdat je niet mag komen bij degene voor wie je zorgt, zoals in het verpleeghuis. We willen de mantelzorgers laten weten dat we er voor hen zijn en aan ze denken. Bij het aanbieden van de bloemen aan de deur zie je een lach en soms een traan. Als mensen willen kunnen ze even hun verhaal aan ons kwijt. Het is echt fijn dat de Rabobank ons deze mogelijkheid heeft geboden.”   

Sponsor en directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht: "In deze corona crisis helpen we als betrokken bank zowel de sierteelt en bedanken we de hardwerkende mantelzorgers."

Mantelzorger en vragen: Bent u mantelzorger, heeft u een vraag of ondersteuning nodig? Bel naar 020 5127250, info@mantelzorgenmeer.nl of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl.

De diensten zijn kosteloos.

advertentie
advertentie