Rob van Reijswoud
Rob van Reijswoud Eigen foto

Rob van Reijswoud nieuwe gemeentesecretaris van Ouder-Amstel

10 november 2020 om 16:00 Mensen

OUDER-AMSTEL Rob van Reijswoud (47) wordt per 1 december 2020 de nieuwe gemeente secretaris van Ouder-Amstel. Van Reijswoud deed ruime ervaring op bij onder meer de gemeenten Lelystad, Enkhuizen en Purmerend. Hij bekleedde diverse functies van Directiecontroller tot sector directeur Grondgebied, concernmanager Sociaal Domeinen directeur Strategie en Beleid. Daarnaast is Van Reijswoud sinds 2014 fractievoorzitter van de VVD in Enkhuizen.

Burgemeester Joyce Langenacker: “Met Rob van Reijswoud krijgen we een gemeentesecretaris die alle facetten van een gemeentelijke overheid in zijn rugzak heeft. Sociaal domein, fysieke leefomgeving, gebiedsontwikkeling en bedrijfsvoering zijn voor hem allemaal bekend terrein. Zijn jarenlange ervaring als raadslid geeft hem ook helder inzicht in het reilen en zeilen van de raad. Rob heeft een scherp oog voor de keuzes en dilemma’s waar we met elkaar voor staan. We zijn heel blij dat hij ons komt versterken.”

Van Reijswoud geeft aan enorm veel zin te hebben in zijn nieuwe baan. “Ouder-Amstel heeft heel wat uitdagingen op haar bordje liggen. Ik kijk ernaar uit om die samen met medewerkers, college en raad op te pakken en tot een goed einde te brengen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie