Jan en Netty de Haan kregen een bezoekje van de voorzitter.
Jan en Netty de Haan kregen een bezoekje van de voorzitter. WSV Ouder Amstel

Watersportvereniging zet leden in het zonnetje

26 maart 2021 om 12:11 Mensen

OUDERKERK Watersportvereniging Ouder-Amstel heeft twee van haar leden in het zonnetje gezet door hen erelid te maken van de vereniging.

De heren Jan de Haan (vaar- en havencommissie) en Bert van Wendel de Joode (penningmeester), werden in het zonnetje gezet. Zij kregen van voorzitter Kobus Keij thuis op een feestelijke manier de oorkonde uitgereikt. 

“Zij hebben beiden een geweldige staat van dienst en hebben vorig jaar besloten om na 20 jaar te stoppen met het organiseren van de verre vaartochten. Jan (woonachtig te Ouderkerk aan de Amstel) is vanaf de oprichting van de vereniging altijd actief geweest (en blijft dit ook doen) als bestuurslid en organisator van alle vaartochten, nu bijna 45 jaar. Hij organiseerde vele vaartochten,jaarlijkse puzzeltochten op Vinkeveen, de spectaculaire gondelvaarten op 5 mei en de Ouderkerkse Sail dit i.s.m. met de gemeente,” aldus de watersportvereniging.

Bert (woonachtig te Abcoude) is ook zo’n actief lid. “Hij organiseerde samen met Jan, 20 jaar de Verre Vaartocht alsmede vele andere tochten waar zij fungeerden als voorschip. Dit houdt in onze leden veilig over het water te begeleiden en contact te houden met alle bruggen, sluizen en verkeersdiensten. Bert is al 31 jaar lid waarvan 18 jaar in het bestuur en de laatste 8 jaar als penningmeester. Nu gaat hij stoppen als bestuurslid maar blijft het jaarlijkse verenigingsboekje maken en heeft aangegeven dit nog wel 20 jaar te blijven doen. Wij weten geen betere manier om beide heren te bedanken voor hun tomeloze inzet.”

Bert en Riky van Wendel de Joode kregen een bloemetje uit handen van de voorzitter.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie