Kettinggesprek Roberto Lemmert: Anderen de kans geven om verder te komen

13 jul, 09:00 Mensen Kettinggesprek
Naomi Heidinga
Roberto Lemmert is eigenaar van het bedrijf L&L Logistics.
Roberto Lemmert is eigenaar van het bedrijf L&L Logistics.

DUIVENDRECHT Roberto Lemmert woont in Duivendrecht met zijn vrouw en twee kinderen. Een aantal jaar geleden heeft hij het bedrijf L&L Logistics opgezet, waarmee hij iets wilde terugdoen voor de maatschappij. Een aantal jongeren uit Duivendrecht werkt voor het bedrijf. Vorige kandidaat Ray Semmoh wil van hem weten: hoe kijk je naar de ontwikkelingen voor lokale bedrijven en meer in het algemeen, het bedrijfsleven?

Waarom ben je dit bedrijf begonnen?

“Ik heb financiële econometrie en actuariële wetenschappen gestudeerd aan de UvA. Daarna heb ik onder meer gewerkt voor Watson Wyatt Insurance Consulting, Deloitte en Risk Dynamics (a McKinsey company). Ik ben vervolgens als freelancer voor de financiële wereld aan de slag gegaan. Ik geloof dat je door hard te werken verder kunt komen. Daarnaast moet je geluk hebben, of vooral kansen krijgen en deze vervolgens ook benutten. Ik wilde ook anderen een dergelijke kans geven, daarom heb ik L&L Logistics opgezet. Daar werken jongens en meiden die niet altijd de kansen krijgen, maar deze wel benutten als ze die wel krijgen. Ik heb inmiddels acht mensen in dienst, waaronder vier uit Duivendrecht. Ik ben opr..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 6 uur geleden Kettinggesprek Carla Distelbrink: ‘Dit voelt als verrijking van mijn leven’
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu 1 aug, 14:01 Droogte leidt niet tot drinkwatertekort in Amstelland
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 24 jul, 09:00 Kettinggesprek Ingomar Klaui: ‘Ik ben enorm trots dat het is gelukt’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 19 jul, 11:30 Kettinggesprek Willem Jansen: ‘Ik had graag nog een periode doorgegaan’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 13 jul, 09:00 Reserves Ouder-Amstel beneden peil
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 9 jul, 11:30 Sommige sprookjes bestaan, andere sprookjes komen tot leven in een boek

Mis niks, lees alles van Ouder-Amstel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ouder-Amstel en omliggende plaatsen met Weekblad voor Ouder-Amstel. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Weelblad voor Ouder-Amstel lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ouder-Amstel.