Campagne Doortrappen
Campagne Doortrappen Martin Hogeboom

Nomineer de Beste Doortrapper 2022 van Ouder-Amstel

29 juli 2022 om 09:00 Mensen

OUDER-AMSTEL Veel doortrappers van 60+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Doortrappen in elke gemeente van Vervoerregio Amsterdam op zoek naar de Beste Doortrapper 2022. Wie een fanatieke fietser (60+) kent die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft, kan deze nomineren voor Beste Doortrapper. Jezelf nomineren mag ook. Nomineren kan door een mail te sturen met naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com. 

NOMINATIE Wie genomineerd is maakt direct kans op een Doortrappen thermosfles. Tot en met 31 augustus is het mogelijk om de Beste Doortrapper te nomineren. Dit mag iedereen zijn, als diegene maar ouder is dan 60 jaar, regelmatig op de fiets stapt en inwoner is van de volgende gemeentes: Amstelveen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Zaanstad, Landsmeer, Purmerend, Edam-Volendam, Diemen of Uithoorn.

Uit alle fietsverhalen worden er per gemeente drie doortrappers gekozen, waarop gestemd kan worden via de website van Doortrappen. Wie wint dit jaar de titel van Beste Doortrapper, wordt in het zonnetje gezet en wint de Beste Doortrapper-bokaal? In elk gemeente wordt een bokaal uitgereikt.

DOORTRAPPEN TOT JE 100E Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig en met plezier blijven fietsen. Doortrappen wordt in opdracht van Vervoerregio Amsterdam en gemeente Amsterdam regionaal uitgevoerd met medewerking van lokale partners.

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ is te vinden via www.doortrappen.nl en op de Facebookpagina van Verkeer & Meer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie