Jasmin (Jazz) de Jong
Jasmin (Jazz) de Jong Coherente

Coherente heeft een nieuwe ouderenadviseur

Mensen

OUDER-AMSTEL Coherente heeft sinds deze zomer een nieuwe ouderenadviseur. Haar naam is Jasmin de Jong, roepnaam Jazz.

De ouderenadviseur geeft informatie, advies, ondersteuning en begeleiding aan zelfstandig wonende ouderen van 60 jaar of ouder op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Zij is op de hoogte van de lokale voorzieningen, regelingen en organisaties en kan indien gewenst samen met de cliënt kijken naar wat nodig is zodat het (weer) goed met blijft gaan. De persoonlijke situatie is het uitgangspunt. 

Jazz vertelt: “U kunt bij mij terecht met uw adviesvraag voor meer informatie over wonen, zorg en welzijn. Ook met vragen over vrijwilligerswerk, activiteiten of dagbesteding bent u bij mij aan het juiste adres. Wij gaan met elkaar in gesprek en samen kijken we naar uw situatie en vraag. Daarna kan ik u, als dit gewenst is, naar de juiste instanties en organisaties verwijzen. Wij helpen u graag verder. Ook met een andere vraag kunt u altijd contact met mij opnemen. Samen gaan wij kijken naar een oplossing.”

De ouderenadviseur werkt op dinsdag- en woensdagochtend. Op andere dagen kan men een bericht of terugbelverzoek achterlaten. Ze is bereikbaar op telefoonnummer: 06-42800962 en per mail via j.dejong@coherente.nl.

advertentie
advertentie