Bijzondere reis te paard

2 september 2022 om 11:50 Mensen Aangeleverd
Kiki met haar paard Istia
Kiki met haar paard Istia

OUDERKERK Kiki Ho maakte een bijzondere reis: samen met de Schot Louis Hall reisde ze te paard van Noord-Italië naar Cape Finistère in Spanje, een tocht van meer dan 2500 kilometer. Een reis met meerdere doelen: geld inzamelen voor het goede doel en een plek proberen te geven aan het verlies van haar zus. “Deze reis heeft me een aantal inzichten gegeven,” aldus Kiki. “Mijn leven zal altijd in het teken staan van mijn zus, kunst, mentale divergentie en paarden. Na al die jaren blijk ik stiekem toch nog steeds een paardenmeisje te zijn.”

VERLIES “De aanleiding voor deze reis was het verlies van mijn enige zus, Siu, die vorig jaar rond deze tijd uit het leven stapte. Mijn zus was slim, creatief, lief en gevoelig. Met die creativiteit en gevoeligheid kwam echter ook een psychische kwetsbaarheid. Deze kwetsbaarheid leidde tot prachtige kunst, maar was uiteindelijk ..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek 21 nov, 10:30 Zorgen over lift NS-station Duivendrecht
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 19 nov, 09:00 Kettinggesprek Tineke Wagenaar: ‘Dit is het moment om iets anders te gaan doen’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 15 nov, 11:30 Meerderheid gemeenteraad akkoord met Begroting 2023
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 8 nov, 09:00 Kettinggesprek Fareeda Shaieb: ‘Alle stappen die je zet, brengen je op het punt waar je nu staat’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 7 nov, 11:28 Begroting Ouder-Amstel: Slag om de arm voor 2023
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 31 okt, 09:45 Raadsvergadering snel klaar

Mis niks, lees alles van Ouder-Amstel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ouder-Amstel en omliggende plaatsen met Weekblad voor Ouder-Amstel. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Weelblad voor Ouder-Amstel lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ouder-Amstel.