Afbeelding
Archief Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij lanceert podcast ‘Onsje groener’

23 juni 2022 om 09:00 Natuur en milieu

OUDERKERK Saskia Sampimon-Versneij lanceert podcast ‘Onsje groener’. Op een leuke en vrolijke manier duurzamer leven. Eindelijk een podcast die inspireert om het leven groener in te richten zonder dat opgeheven vingertje. Elke vrijdag live vanaf 17 juni, te beluisteren onder andere via Spotify en Apple Podcast.

In de podcastserie Onsje Groener hoor je elke week hoe vriendinnen Saskia en Beathe hun leven wat duurzamer in gaan vullen. Ervaringen van alledag gecombineerd met hacks, slimme alternatieven en challenges zorgen voor een vrolijke en inspirerende podcast. Saskia Sampimon-Versneij (38) is moeder van Frank (7) en oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Ze is al bijna dan duizend dagen bezig om haar leven, en dat van haar gezin, groener in te richten. 

Beathe (40) is moeder van twee dochters (5 en 7), heeft een drukke baan en sociaal leven en staat eigenlijk aan het begin van haar duurzamezoektocht. Beathe wil heel graag en vindt het ook belangrijk, maar weet vaak niet hoe ze haar dagelijkse leven wat groener kan inrichten. Gelukkig is Saskia al verder en kan ze Beathe meenemen in de zoektocht. 

De vriendinnen nemen de onderwerpen bloedserieus, maar zichzelf niet altijd. De afleveringen zijn zonder opgeheven vingertje, maar zeker inspirerend en laten je zien dat je eigenlijk op een makkelijke manier je leven al een onsje groener kunt inrichten. Onsje Groener maakt duurzamer leven haalbaar en leuk. Enkele onderwerpen zijn: Vliegen zonder vliegschaamte, lukt dat? Wat smeer ik op mijn huid? Hoe krijg je mannen een onsje groener? Hoe kom ik van mijn fast fashion verslaving af? Duurzaam menstrueren, is dat wat? Tweedehands cadeautjes voor kinderfeestjes, armoedig of juist hip? En nog veel meer.

Saskia woont met haar man en zoontje (7) in Ouderkerk aan de Amstel. Zij werkte als redacteur en verslaggever bij BNN en RTL waarna ze overstapte naar de bureauwereld als Creative Producer en later als PR-Manager. Momenteel werkt Saskia als Senior Content Producer bij ABN AMRO. Sinds 2020 besteedt ze al haar beschikbare tijd aan thegreenlist.nl.

Beathe woont met haar vriend en twee dochters (7 en 5 jaar) in Amsterdam Noord. Werkt al 15 jaar in de media waarbij ze verschillende commerciële rollen heeft vervuld bij RTL en nu al enige tijd verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Koffietijd. Daarnaast heeft ze een liefde voor podcasts en is ze graag actief in de natuur. Ze vindt dan ook dat we beter voor deze natuur moeten zorgen.

THEGREENLIST.NL Thegreenlist.nl is het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Wat twee jaar terug begon als een persoonlijke zoektocht naar een groener leven, is uitgegroeid tot de nummer één plek voor mensen die groener, minder, lokaler, anders willen. Op Instagram blogt en vlogt Saskia dagelijks over haar zoektocht naar een groener leven. Saskia: “Ik doe dit op journalistieke wijze en in volledige openheid, ook om te laten zien wat wel en niet mogelijk is voor mij. Met mijn positieve en open benadering ga ik het gesprek aan met mijn lezers en volgers.

Meer informatie: thegreenlist.nl/

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie