Afbeelding
Aangeleverd
ZOMERUITJE

Peuters in het Wild gaan op onderzoek uit in Amsterdamse Bos

Natuur en milieu

AMSTELVEEN Peuters van 2 tot 4 jaar die graag in de natuur zijn, kunnen woensdagochtend 10 augustus van 10.00 tot 11.30 uur, meedoen aan Peuters in het Wild en een natuuravontuur beleven in het Amsterdamse Bos. Ze gaan dan bijvoorbeeld op onderzoek met vergrootglaasjes, speuren naar dierensporen en maken kennis met wormen en pissebedden.

Elke maand is er een ander thema. Na de ontdekkingstocht wordt afgesloten  met een mooi voorleesverhaal of wordt een kunstwerk met natuurlijke materialen gemaakt. Peuters in het Wild staat onder leiding van Natuur is een Feest en is voor peuters en ouders. Deelname kost 9,50 per peuter. Ouders/begeleiders mogen gratis mee. Peuters in het Wild gaat altijd door, ook als het regent. Dat kan juist extra leuk zijn!
Alle informatie en ticketverkoop staan op De Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

SOEKKY SPEURTOCHT Voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar is er de Soekky speurtocht die altijd gelopen kan worden. Download daarvoor de Soekky Stories App. Momenteel kan  de zomerspeurtocht gelopen worden. Die is tot 15.00 uur af te halen bij de Boswinkel en kost 6 euro. De kinderen kunnen dan op pad met emmer en schepnet en zoekkaarten voor wateronderzoek. Alles op eigen initiatief. De start is bij De Boswinkel. Daar is ook meer informatie verkrijgbaar. De Soekky speurtocht voor oudere kinderen start bij De Duizendmeterweg. Kijk voor alle informatie op www.amsterdamsebos.nl

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, 020-2517840. Openingstijden: woensdag tot en met zondag van  10.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie