Afbeelding
Afbeelding van Bianca via Pixabay

GroenLinks helpt inwoners hun tuin vergroenen

4 november 2022 om 11:30 Natuur en milieu

OUDER-AMSTEL In het kader van de klimaatweek, waar we op op dit moment volop in zitten, is GroenLinks Ouder-Amstel een actie gestart om inwoners te ondersteunen in het groener en meer biodivers maken van hun tuin of balkon.

Femke Soppe GroenLinks: “Regelmatig zie je in de media een oproep om te ‘onttegelen’ of om meer bomen te planten in je tuin. Dat is heel belangrijk maar vaak betekent dit ook dat je zult moeten investeren. Wil je een struik, een boom of een egelhuisje in je tuin? Dan kost dit vaak geld. Wij willen mensen de kans bieden om hun tuin of balkon te vergroenen, ook in deze tijden waarin mensen steeds vaker elke euro moeten omdraaien.”

HOE WERKT HET? Stuur voor zondag 13 november een mailtje naar femke.soppe@ouder-amstel.nl met een beschrijving van je plannen en vooral wat je daarvoor nodig hebt. GroenLinks Ouder-Amstel zal op basis daarvan de benodigde bomen, planten of andere spullen voor je aanschaffen. Het budget is wel gelimiteerd en het is belangrijk dat je plannen echt tot vergroening leiden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie