Young Leaders Ouder Amstel
Young Leaders Ouder Amstel Eline Kok

Young Leaders ontvingen hun eindcertificaat

Onderwijs Deel je nieuws

Op 7 december zijn er weer zes Young Leaders certificaten uitgedeeld. Afgelopen mei zijn zij gestart met de trainingsactiviteiten waarna zij tien weken lang getraind zijn op verschillende vaardigheden. We hebben gezamenlijk gekeken naar de ups en downs in de levenslijn van ieder van hen, we hebben ingezoomd op de talenten en kwaliteiten, en op ieders kracht. De jongeren hebben geleerd hoe ze beter kunnen presenteren, hoe groepsdynamica werkt, en hoe je als jongere, andere jongens en meisjes in beweging kunt krijgen om gezamenlijk een doel te behalen.

Na de trainingsweken heeft de groep gezamenlijk een project bedacht, namelijk het organiseren van een gamemiddag voor jongeren uit de gemeente Ouder-Amstel. Samen hebben ze een projectplan opgesteld, het financiële plaatje gemaakt, flyers ontworpen en jongeren geworven voor de activiteit. Ook heeft de groep een subsidie weten te regelen voor deze activiteit waardoor ze een volledig kostenddekkend project hebben gedraaid.

Wij zijn onwijs trots op de Young Leaders: Maya, Mak, Leandra, Matthew, Romaisae en Noa. Jongens, wat hebben jullie het geweldig gedaan. Onze nieuwe Young Leaders!

In februari 2020 starten we met de nieuwe Young Leaders groep. Mocht je het leuk vinden om ook Young Leader te worden, meld je dan snel aan bij Coherente.

advertentie
advertentie